Call Us +40 723614252 +40 735785612
or text us to office@zimber.bg

Welcome to the world of tools!

La efectuarea unor cumpărături în valoare de peste 200 euro si pana in 10 kg, costul livrarii este suportat de catre noi. In cazul in care comanda depaseste 10 kg, costul livrarii este suportat de catre client indiferent de valoarea totala a produselor.

Suntem în concediu în perioada 27 iunie - 1 iulie ,telefoanele și comenzile vor fi preluate după terminarea concediului.
Întrebări pe email:
office@zimber.bg

ZIMBER TOOLS. Preturile produselor includ TVA.

Firma "Zimber Tools LTDcu număr de înregistrare TVA: BG 202338006  Activitatea principală a firmei este import și vânzare en gros și en detail a unor scule de mână profesionale, instrumente auto, utilaje garaj.În anii următori din dezvoltarea sa, firma noastră s-a impus pe piața bulgară ca importator oficial de scule de mână și instrumente auto marca ZIMBER ce sunt produse in Taiwan. Într-o perioadă de timp relativ scurtă firma a devenit dintre firmele fruntașe în vânzarea sculelor de mână și instrumentelor auto pe piața din Bulgaria si cea a Romaniei, iar marca ZIMBER a devenit ușor de recunoscută și destul de populară. Presupunând același nivel ridicat al calității precum celui oferit de brandurile cunoscute, compania a realizat producția sa la prețuri mai loiale și apropiate la maxim de prețurile en-gros, în vederea creșterii competitivității sale. Asortimentul de mărfuri este bogat și diversificat, fiind disponibile peste 9500 de articole. Magazinele din orașul Sofia si Bucuresti-Voluntari sunt obiective mari și bine aprovizionate în curs de dezvoltare, unde puteți regăsi obiectele de care aveți nevoie. Clienților permanenți, service-lor, precum și în cazuri de achiziționări en-gros, oferim o schemă flexibilă de reduceri și oferte speciale. Raport optim între calitate și preț - asigurăm calitatea cea mai ridicată la cele mai mici prețuri. Credem că trebuie să oferim cea ce este cel mai bun clienților noștri, prezentând în atenția lor o mare diversitate de scule la prețuri acceptabile, conformate cu piața.

La noi fiecare client poate să vizualizeze marfa dorită și cu ajutorul consultanților noștri poate face alegerea corectă în procesul de achiziționare. Succesul acestei inițiative este demonstrat de mulțimea clienților noștri din Sofia și din întreagă țară.

Scopurile noastre:
A reacționa adecvat cererii clienților noștri de instrumente auto de pe piață noastră, oferind o mare diversitate de mărfuri în catalogul și magazinul nostru.
A oferi mărfuri de calitate ridicată la prețuri accesibile, profesioniștilor și amatorilor.

Puteți comanda sculele fără a părăsi biroul sau casa voastră și vă pot fi livrate cât se poate de repede. Dacă confruntați greutăți în alegerea, puteți lua legătură cu consultanții noștri, care vă vor explica detaliat în ce scopuri este proiectată scula aleasă de dumneavoastră și modul în care va fi livrată. Pentru noi este important fiecare client, acordăm atenție fiecărei comenzi separate. Avantajul nostru constă în faptul că executăm aceste comenzi zilnic, nefiind important orașul din care provin. Stimați clienți, vizitați-ne sau sunați-ne, în funcție de modalitatea preferată, pentru a obține informația sau a vă acorda orice fel de ajutor. Activitatea noastră actuală și viitoare va fi condusă de dorința de a soluționa necesitățile voastre din domeniul în care dispunem de posibilitățile necesare. Ne va face plăcere. Sunteți bine veniți !!!

 Mobil. + 40 732947446, +40 735785612

 

www.zimber-scule.ro, www.zimber-tools.ro, www.zimber-scule.com

Powered by DigiNET